banner

Dumlupınar Üniversitesi akademik personel alacak




DPÜ bünyesine 3 öğretim görevlisi, 3 araştırma görevlisi, 2 okutman ve 2 uzman alınacak

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, bünyesinde 3 öğretim görevlisi, 3 araştırma görevlisi, 2 okutman ve 2 uzman istihdam edecek.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Kütahya Sağlık Yüksekoklu Ebelik Bölümüne bir ve Gediz Meslek Yüksekokluna da 2 öğretim görevlisi alınacak.

Ayrıca, Kütahya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'na bir, Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Ana Bilim Dalı'na bir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Ana Bilim Dalına bir araştırma görevlisi, Yabancı Diller Yüksekokulu Temel Yabancı Diller Bölümüne 2 okutman ile Rektörlük ve Fen-Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümünde de birer uzman istihdam edileceği duyuruldu.

Adayların, istenilen belgelerle 10 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen veya postayla müracaat etmeleri gerektiği ve DPÜ Rektörlüğüne ''uzman''lık için başvuracak adayların ise son başvuru tarihinin 14 Ocak olduğu belirtildi.

Başvuruyla ilgili ayrıntılı bilgiler, üniversitenin www.dpu.edu.tr adresinde yer alıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.