banner

ÖYP lisansüstü eğitim başvuruları başladı




Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında atanan araştırma görevlilerinin bahar dönemi yüksek lisans tercih işlemleri başladı

Eğitimtercihi- Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında atanan araştırma görevlileri için lisansüstü eğitim tercih işlemleri 21-23 Ocak tarihleri arasında YÖK tarafından yapılacak. Lisansüstü eğitime araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanlar başvuru yapabilecek.

Tercih sayfası için Tıklayın

YÖK’ten yapılan yazılı açıklamada, “Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesi atanan araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların lisansüstü eğitim yapabilmesi için tercih işlemlerinin, 21-23 Ocak 2014 tarihleri arasında alınacağı belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.