banner

Facebook’ta en çok takipçisi olan üniversite




Tick Tock BoomSocial tarafından yapılan araştırma, Facebook’ta en çok takipçisi olan üniversitenin İstanbul Aydın Üniversitesi olduğunu gösterdi

Sektörlerin sosyal medya karnelerini ele alan sosyalmedya.co değişen dünya ve teknolojik gelişmelerle birlikte üniversitelerin de bu yarışa katıldığını ortaya koydu.

Tick Tock BoomSocial tarafından, markaların sayfa büyüme puanı, ileti puanı, etkileşim puanı ve performansları için hazırlanan BQS (Boom Quality Score) verileri, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin özellikle Facebook kullanıcıları tarafından en çok takip edilen sayfa olduğunu gösterdi. 23 BQS puanıyla, ortalamanın üstünde bir sayfa ve hayran etkileşimi olduğu anlaşılan İstanbul Aydın Üniversitesi, listenin ilk sırasında yer aldı.

Kampüs içindeki son haberleri, Facebook üzerinden düzenli şekilde öğrencilerine aktaran İstanbul Aydın Üniversitesi, yapılan bu araştırmaya göre, 79 bin 501 hayranıyla Facebook’u en iyi kullanan üniversitelerin başında yer alıyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.