banner

En çok kan bağışı yapan üniversite oldu




Bülent Ecevit Üniversitesi, 3. Geleneksel Kan Bağışı Kampanyasında rekora ulaştı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Kızılayı Genel Başkanlığı ve Zonguldak Türk Kızılayı Şubesinin birlikte gerçekleştirdiği 3. Geleneksel Kan Bağışı Kampanyasında rekora ulaştı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen kampanyada Bülent Ecevit Üniversitesi öğrenci ve çalışanları büyük bir başarıya imza atarak bin 267 ünite kan bağışında bulunmuşlardı. 20 Mart 2014 tarihinde 3. Geleneksel Kan Bağışı Kampanyasını gerçekleştiren BEÜ, bu kez de topladığı tam bin 453 ünite kan ile yeni bir rekora imza attı. Bir günde ve tek noktadan alınan en yüksek kan bağışı rekorunu iki yıldır elinde bulunduran Bülent Ecevit Üniversitesi, üçüncüsünü düzenlediği Geleneksel Kan Bağışı kampanyasında rekoru yine kimseye kaptırmadı.

20 Mart 2013 tarihinde toplanan bin 267 ünite kan ile kendilerine ait olan Türkiye rekorunu geliştiren BEÜ'lü bağışçılar,  bin 268. ünite kanın verilmesini büyük bir coşku ile kutladılar. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'in de katıldığı kutlamada 1268. kan bağışçısı olduğunu gören Armağan Gümüş büyük bir sevinç yaşarken sabahın erken saatlerinden başlayarak gece yaklaşık 23.00'e kadar devam eden kampanyanın sonunda, 1453. kan bağışını yapan Erdi Türk oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.