banner

TÜBİTAK proje desteklerinde birincilik İTÜ’nün




TÜBİTAK 2014-1. dönemi 1001, 1005, 3001 proje desteklerinde başvuru sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, en fazla proje desteği alan üniversite İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) oldu.

İTÜ’den toplam 35 proje, TÜBİTAK 2014-1. dönemi 1001, 1005, 3001 proje desteğe hak kazandı. 8 ayrı kategorideki projelerde, 3 kategorinin liderliğini ise yine İTÜ yaptı. “Çevre, Atmosfer, Yer ve Deniz Bilimleri Araştırma Destek Grubu”, “Mühendislik Araştırma Destek Grubu” ile “Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu”nda en fazla projesi desteklenen üniversite İTÜ oldu.

Bu gruplar içinde 15 proje ile Mühendislik Araştırma Destek Grubu, İTÜ’den en fazla projenin desteklendiği kategori oldu. Diğer grupların hiçbirinde, bu proje destek sayısına ulaşan üniversite olmadı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.