banner

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi yüksek lisans başvuruları başladı




Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nin (NNYÜ) İşletme, İktisat ve İşletme Yönetimi programlarına yüksek lisans öğrencisi alınacak.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme (Tezli), İktisat (Tezli) ve İşletme Yönetimi (Tezsiz) Yüksek Lisans programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim yılında toplam 125 öğrenci alınacağını duyurdu. Prof. Güney, bu programlarda yüksek lisans yapmak isteyen adayların 29 Ağustos’a kadar üniversite kampüsü öğrenci işleri birimine başvurmaları gerektiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Güney, 4 yıllık yüksek öğretim programlarının herhangi birinden mezun tüm adayların bu yüksek lisans programlarına başvuru yapabileceğini ve detaylı bilginin üniversitenin http://www.nny.edu.tr internet adresinde yer aldığını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programına başvuranlardan 14 öğrencinin dış ticaret alanında yetiştirilmek üzere yüzde 100 burslu kayıt edileceğini belirtti. Ayrıca bu programın Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) işbirliği ile açıldığını ve programın üçüncü döneminde öğrencilere AKİB tarafından dış ticaret yapan şirketlerde bir dönem uygulama imkanı sağlanacağını söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.