banner

Erciyes Üniversitesi akademik personel alacak




Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 22 akademik personel alacak

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, Diş Hekimliği Fakültesi’nin Periodontoloji ve İlahiyat Fakültesi’nin Tefsir ana bilim dallarına birer profesör, Eğitim Fakültesi’nin Fen Bilgisi Eğitimi ve Edebiyat Fakültesi’nin İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne birer doçent alınacak.

Tıp Fakültesi'nin Tıbbi Mikrobiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Tıbbi Biyoloji ve İmmünoloji, Mühendislik Fakültesi’nin Ölçme Tekniği, Hidrolik, Bilgisayar Sistem Yapısı ve Donanımı, Develi Meslek Yüksekokulu’nun Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Seyrani Ziraat Fakültesi’nin Tarla Bitkileri, Bitkisel Biyoteknoloji ve Tarımsal Enerji Sistemleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin Mali İktisat, Eczacılık Fakültesi’nin Farmakoloji, Edebiyat Fakültesi’nin Sistematik Felsefe ve Mantık ana bilim dallarında da birer yardımcı doçent istihdam edilecek.

Başvurular, 19 Kasım Çarşamba gününe kadar Personel Daire Başkanlığına yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.