banner

6 üniversiteye rektör atandı




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 üniversitenin rektörünü belirledi.

tayyipCumhurbaşkanlığı'ndan rektör atamalarıyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından; Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Arif Karademir'i, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Muammer Yaylalı'yı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Muhammet İhsan Karaman'ı, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Galip Akhan'ı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Metin Doğan'ı atamışlardır."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.