banner

ÖYP 2014 Aralık dönemi yerleştirme tavan ve taban puanları




ÖYP 2014 Aralık ayı yerleştirme puanları. Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında 2014 Aralık dönemi yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖYP kapsamında bin 250 araştırma görevlisi kadrosuna toplam 21. 679 aday başvuru yaparken yerleşen aday sayısı ise bin 226 olarak açıklandı.

YÖK, ÖYP 2014 Aralık dönemi yerleştirme taban ve tavan puanlarını (en küçük ve en büyük ÖYP yerleştirme puanları) açıkladı.

İşte ÖYP araştırma görevlisi 2014 Aralık dönemi bölüm, fakülte ve üniversite bazlı en küçük ve en büyük yerleştirme puanları.

ÖYP kapsamında ek yerleştirme yapılacak mı? İlerleyen günlerde YÖK'ün bu konuyu görüşeceği ve kararı basınla paylaşacağı bekleniyor.

 

 

 

 

 

Bölüm bazlı 2014 Aralık ÖYP tavan ve taban puanları;

ÖYP üniversite bazlı yerleştirme puanlarını indirmek için Tıklayın

ÖYP fakülte bazlı yerleştirme puanlarını indirmek için Tıklayın

ÖYP bölüm bazlı yerleştirme puanlarını indirmek için Tıklayın

ÖYP yerleşenler (mezun olduğu üniversiteye göre) indirmek için Tıklayın




YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.