banner

AÖF güz dönemi dönem sonu sınavı giriş yerini Tıkla öğren




AÖF 24-25 Ocak tarihli güz dönemi dönem sonu (final) sınavı sınav yeri sorgulama ve sınava giriş belgesi indirme sayfası için Tıklayın AÖF güz dönemi dönem sonu sınavı ile ilgili bilmeniz gerekenler Eğitimtercihi.com'da...

AÖF sınava giriş belgemi nasıl ve nereden alabilirim? AÖF güz dönemi dönem sonu sınavı sınava giriş belgesi Tıkla ve indir AÖF sınavına gelirken hangi belgeleri bulundurmak zorunlu? AÖF güz dönemi sınava giriş belgesi indirme sayfası için Tıklayın

2 milyona yakın öğrenci hafta sonu AÖF güz dönemi dönem sonu sınavlarına ter dökecek. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarında öğrenim gören öğrencilerin 2014-2015 öğretim yılı Güz Dönemi Dönem Sonu (final) Sınavları 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde hafta sonu gerçekleştirilecek.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2014-2015 öğretim yılı Güz Dönemi Dönem Sonu (final) Sınavları bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. AÖF güz dönemi dönem sonu (Final) sınavlarına girecek öğrenciler,  24-25 Ocak tarihli AÖF  sınava giriş belgelerini AÖF’ün http://aof.anadolu.edu.tr/ internet sitesinden edinebilecekler.

Peki AÖF güz dönemi dönem sonu (final) sınavına girmek için hangi belgeleri bulundurmak gerekiyor?

24-25 Ocak güz dönemi (birinci dönem) dönem sonu (final) sınavlarına gelirken AÖF öğrencileri yanlarında;

-AÖF güz dönemi dönem sonu  sınava giriş belgesi,

-Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi (Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

-Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi

(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)

AÖF’ün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz! Uyarısı yer alıyor. AÖF öğrencilerinin bu uyarıyı dikkate almaları yararlarına olacaktır.

AÖF sınava giriş belgemi nasıl ve nereden alabilirim?

24-25 Ocak güz dönemi (birinci dönem) dönem sonu (final) sınavı için AÖF öğrencileri Sınav Giriş Belgesini http://aof.anadolu.edu.tr  adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TC kimlik numarası (TCKN) ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenci sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF öğrenci sayfasına nasıl giriş yapabilirim?

AÖF öğrenci giriş sayfası için Tıklayın

AÖF öğrenci giriş şifremi unuttum, nasıl tekrar şifre alabilirim?

AÖF öğrenci şifrenizi hatırlamıyorsanız https://www.anadolu.edu.tr/online_islemler/sifre_hatirlatma linkine tıklayarak açılan sayfadan şifrenizi alabilirsiniz.

AÖF’le ilgili tüm işlemlerinizi AÖF’ün resmi internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz

AÖF internet sitesine giriş için Tıklayın

http://aof.anadolu.edu.tr/

AÖF sınavlarında yanlış cevaplar doğru cevapları etkiliyor mu?

AÖF’ün internet sitesinde yer alan sınavlar hakkında yönetmeliğe göre AÖF sınavlarında yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemiyor. İşte o madde;

“Yanlış cevaplarınız dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle, cevapsız soru bırakmamanız yararınıza olacaktır.”

AÖF sınav süresi 30 dakika soru sayısı her ders için 20 soru

Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 ile 16.30 saatleri arasında hizmet verecek. Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılacak. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılacak.

AÖF öğrencilerine, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

AÖF bahar dönemi kayıt tarihleri

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), 2014-2015 öğretim yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri ise şu şekilde;

AÖF 2014-2015 Bahar Dönemi Kayıt yenileme tarihleri: 23 Şubat 2015 Pazartesi ile 6 Mart 2015 Cuma.

AÖF 2014-2015 Bahar Dönemi Sınav tarihleri?

AÖF 2014-2015 Bahar Dönemi ara sınavları 25-26 Nisan 2015 tarihinde,

AÖF 2014-2015 Bahar Dönemi dönem sonu sınavları ise 6-7 Haziran 2015 tarihlerinde hafta sonu gerçekleştirilecek.

AÖF tek ders sınav tarihi

AÖF öğrencileri eğer tek dersten başarısız olurlarsa tek ders için 12 Temmuz 2015 tarihinde kaldıkları dersten sınava girebilir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.