banner

Rektörlük seçimine bu tişörtle geldi




Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) rektör adaylığı için yapılan ve 4 adayın yarıştığı seçimde, oy verme işlemine başlandı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi 'ndeki seçim öncesi yaptığı konuşmada, seçimin demokrasilerin en güzel meyvesi olduğunu belirterek, adaylara başarı diledi.

Laçiner'in seçimle ilgili bilgi vermesinin ardından, Prof. Dr. İhsan Yılmaz, Doç. Dr. Harun Yıldız ve Yrd. Doç. Dr. Fahri Güneş 'ten oluşan sandık kurulu oluşturuldu.

Daha sonra seçime katılması beklenen 689 öğretim üyesi rektör adayları Prof. Dr. Sedat Laçiner, Prof. Dr. Arzu Mirici, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz ve Prof. Dr. Yücel Acer için oy verme işlemine başladı.

Bu arada, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Rıza Mehmet Gezen ise sandık başına ön tarafında "zulüm, işkence, eziyet out" arka tarafından ise "entrika, kumpas, paralel yapı out" yazan tişört giyerek geldi ve oyunu kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.