banner

AÖF bahar dönemi kayıtları 23 Mart-1 Nisan tarihleri arasında yapılacak




Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri Azerbaycan, Bulgaristan, Kosova ve Makedonya Programlarının kayıt yenileme işlemleri 23 Mart-1 Nisan'da yapılacak.

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri Azerbaycan, Bulgaristan, Kosova ve Makedonya Programlarının 2014-2015 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri  23 Mart'ta başlayıp 1 Nisan'da sona erecek.

Üniversitenin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, kayıtların yenilenmesinin, ders ekle-sil işlemi, ilgili bedelin bankaya ödenmesi ve Açıköğretim kayıt merkezinde onay olmak üzere üç aşamada gerçekleştirileceği bildirildi.

İşlemlerin 23 Mart'ta başlayıp 1 Nisan günü mesai saati bitiminde sona ereceği duyurulan açıklamada, mazeretli öğrencilerin kayıtlarını 2-3 Nisan'da yeniletebileceği bilgisi verildi.

Ders ekle-sil işleminin "http://kayit.anadolu.edu.tr" web adresinde ilgili programın "kayıt yenileme" bağlantısından yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öğrenciler, AÖF (Açıköğretim Fakültesi) kayıt merkezinde kayıt yenileme onayı yaptırmadığı sürece ders ekle-sil işlemi yapabilirler. AÖF kayıt merkezinde kayıt yenileme onayı yapıldıktan sonra ders ekle-sil işlemi yapılamaz. Ders ekle-sil işlemi yapmadan kayıt yenileme onayı yaptıran öğrenciler, fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılır. Öğrenciler bahar dönemi kayıt yenileme ödeme bilgilerini AÖF kayıt merkezinden öğreneceklerdir. 3 Nisan'dan sonra mazeret kabul edilmeyecek ve bahar dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kayıt yenileme bedelini ödemeyen veya ödemesini yaptığı halde Açıköğretim kayıt merkezinde 'kayıt yenileme onayı' yaptırmayan öğrenciler, 2014-2015 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme hakkını kaybederler. Öğrenciler, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğini 'www.anadolu.edu.tr/acikogretim' web adresinin 'giriş yapmak için tıklayınız' bölümünden veya http://kayit.anadolu.edu.tradresi kayıt yenileme kontrol bağlantısından mutlaka kontrol etmelidirler. Şifresini kaybetmiş veya hatırlamayan öğrenciler AÖF kayıt merkezinden bizzat veya '0850 200 46 10-19 (10 hat) ve 444 10 26' numaralı telefonları arayarak yeni şifre alabilirler. Kayıt yenileten öğrenciler ders kitaplarını da Açıköğretim Fakültesi kayıt merkezinden alacaklardır."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.