banner

YYÜ’de rektörlük seçimi




Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) rektörlük seçimleri başladı.

yyurektorCengiz Andiç Kültür Merkezinde yapılan ve aralarında YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ın da bulunduğu 6 adayın yarıştığı seçim öncesinde üç kişiden oluşan bir kurul belirlendi.

Prof. Dr. Battal, yaptığı açıklamada, adayların 4 aydan bu yana seçim kampanyası yürüttüğünü anımsatarak, tüm adayların birbirini kırmadan çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Kampanyanın seviyeli ve demokratik şekilde yürütüldüğünü vurgulayan Battal, kurulduğu tarihten itibaren çok sayıda seçime tanıklık eden üniversitede, kendisinin de 6. seçim sürecini yaşadığını ifade etti.

Battal, her geçen yıl daha fazla güçlenen üniversitede seçimlerini daha seviyeli şekilde yürütüldüğünü bildirerek, "Bu üniversitemizin ve sizlerin başarısıdır. Her nasıl olursa olsun bu seçimler bize çok şey kazandırıyor. Bu seçimin sonunda da üniversitemiz kazanmış olacak" dedi.

Battal, konuşmasının ardından diğer adaylar Prof. Dr. Ramazan Şekeroğlu, Prof. Dr. Avni Öztürk, Prof. Dr navigera över till den här sidan. Nasip Demirkuş, Prof. Dr. Güler Ünal ve Prof. Dr. Tunay Bilgin ile oyunu kullandı.

Üniversitedeki 558 öğretim üyesinin oy kullanmasının beklendiği seçimler, saat 17.00'de sona erecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.