banner

Cumhurbaşkanı, 7 üniversiteye rektör atadı




Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 üniversiteye YÖK'ün önerdiği adaylar arasından rektör ataması yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 130'uncu ve 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13’üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) önerdiği adaylar arasından, 7 üniversiteye rektör ataması yaptı.

Erdoğan'ın, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Mustafa Solak'ı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Yücel Acer'i, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Remzi Gören'i, Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Refik Polat'ı, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'yı, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.Dr. Fethi Ahmet Polat'ı ve Şırnak Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas'ı atadığı kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.