banner

Bahçeşehir Üniversitesi’nden dünya şampiyonluğu




Litvanya'nın Siauliai kentinde düzenlenen Flower of Sun Dünya Halk Oyunları ve Halk Müziği Yarışması'na Türkiye'yi temsilen katılan Bahçeşehir Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu Gençlik Spor Kulübü Derneği Dünya Şampiyonu oldu.

bahcesehirLitvanya’nın Siauliai kentinde düzenlenen Flower of Sun Dünya Halk Oyunları ve Halk Müziği Yarışması’na Bahçeşehir Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu GSK Derneği damgasını vurdu. Azerbaycan, Avustralya, İspanya, Kosta Rika, Polonya, Romanya, Rusya, Sri Lanka, Türkiye, Macaristan ve Litvanya olmak üzere 11 ülkenin katıldığı yarışmaya Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından ülkemizi temsilen gönderilen Bahçeşehir Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu GSK Derneği, yarışmanın en önemli ödülü olan Grand Prix ödülünü kazanarak büyük bir başarı elde etti.

‘Grup enstrümantal müzik’ dalında dünya birincisi, ‘Geleneksel halk oyunları’ ve ‘Artistlik halk oyunları’ dallarında dünya ikincisi, ‘Solo geleneksel entstrumantal’ ve ‘Solo solist geleneksel müzik’ dallarında da dünya üçüncüsü olan Bahçeşehir Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu GSK Derneği, tüm yarışmacıları ve ödülleri ile basının karşısına çıkıyor. 23.07.2015 (Perşembe)  tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Beşiktaş Kampüsü'nde düzenlenecek olan basın toplantısında siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.