banner

Öğretim görevlisi Koray Çalışkan'a Erdoğan soruşturması




Yükseköğretim Denetleme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ağır hakaret içerikli tweetler attığı iddiasıyla Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Çalışkan hakkında soruşturma başlattı.

koray_caliskanYükseköğretim Denetleme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır hakaret içerikli tweetler attığı iddiasıyla, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Koray Çalışkan hakkındasoruşturma başlattı.

Yükseköğretim Denetleme Kurulu, Öğretim görevlisi Çalışkan hakkında, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından,Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ağır hakaret içeren tweetler attığı gerekçesiyle 29 Temmuz'da soruşturma açtı.

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Başkanı Avukat Hüseyin Kaya da Çalışkan hakkında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, devletine ve kurumlarına karşı hakaret, küçük düşürme ve iftira suretiyle anayasal düzeni aşağıladığı iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.