banner

Mühendislik Tamamlama yerleştirme işlemleri sonuçlandı




2015-Mühendislik Tamamlama sınavı yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, ÖSYM’nin sitesinden sonuçlara bakabilirler.

ÖSYM, 2015-Mühendislik Tamamlama sınavı sonuçlarına göre tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemlerini tamamladığını duyurdu.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaları ve şifreleriyle öğrenebilirler. Yerleştirme Sonuç Belegesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

ÖSYM’nin sitesinden yapılan duyuruya göre; bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.