banner

BAU Washington DC ilk mezunlarını verdi




Bahçeşehir Üniversitesi Washington DC ilk mezunlarını verdi. 14 öğrencinin mezun olduğu BAU Washington DC’de, MBA eğitiminin yanı sıra küresel ilişkiler ve ekonomi hukuku alanında da bölümlerin yer aldığı üniversitede halihazırda 75 öğrenci ise eğitimine devam ediyor.

bau washington mezunBahçeşehir Eğitim Kurumları’nın geçtiğimiz yıl Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington DC’de açtığı Amerikan üniversitesi “BAU International University Washington DC” ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet Töreni siyaset, akademi ve iş dünyasıni bir araya getirdi.

Washington’da gerçekleşen mezuniyet törenine Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’in yanı sıra BAU Mütevelli Heyeti Üyeleri, iş adamları  ve gazeteciler katıldı. 2014 yılında işletme yüksek lisans MBA programıyla ilk öğrencilerini kabul eden BAU International University Washington DC, 14 öğrenciyi mezun etti. MBA eğitiminin yanı sıra küresel ilişkiler ve ekonomi hukuku alanında da bölümlerin yer aldığı üniversitede halihazırda 75 öğrenci eğitimine devam ediyor.

Öğrencilerimize ciddi oranda burs sağladık

BAU International University Washington DC Rektörü Sinem Vatanartıran, ilk mezuniyetin yaşattığı heyecana değinerek “2014 yılında kabul ettiğimiz öğrencilerimiz Washington’daki ilk grubumuz olduğu için ciddi oranda burs sağladık” dedi.

Geçtiğimiz yıl öğrencilere yaklaşık 1 milyon dolar burs imkanı sağlandığını belirten Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel 2015-2016 dönemi için burs bütçesinin 1.8 milyon dolara çıkarıldığı bilgisini verdi. Hedef ise hukuk, psikoloji, siber güvenlik, finansal teknoloji gibi alanlarda yüksek lisans ve lisans bölümleri açmak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.