banner

9 üniversitenin rektörü belli oldu




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 üniversiteye rektör atadı.

 

rteCumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, anayasanın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından 9 üniversiteyerektör atamalarını gerçekleştirdi.
Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Erkan İbişCumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Alim YıldızÇukurova Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Mustafa KibarGazi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İbrahim Uslanİnönü Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet KızılayKaradeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Süleyman BaykalOrta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Verşan KökTrakya Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bahri Şahin'i atadı.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.