banner

Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 üniversiteye rektör atadı.

 

erdoganCumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anayasanın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından 8 üniversiteye rektör atamalarını gerçekleştirdi.
Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Tümay'ı, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı, Dicle Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Talip Gül'ü, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Adnan Kasman'ı, Ege Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'u, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ı, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Mehmet Karaca'yı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Sait Bilgiç'i atadı.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.