banner

YÖK'ten öğrencilere e-kayıt onayı müjdesi




YÖK'ten, 2016 ÖSYS e-kayıt işlemlerinde e-devlet kapısına girip kaydını tamamlamayanlar ile üniversitelerin ön kayıt ekranlarından bilgilerini girerek kayıt olan öğrencilerin işlemlerinin kabul edildiği açıklandı.

 

kayitYükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK), 2016 ÖSYS e-kayıt işlemlerinde e-devlet kapısına girip kaydını tamamlamayanlar ile üniversitelerin ön kayıt ekranlarından bilgilerini girerek kayıt olan öğrencilerin işlemlerinin kabul edildiği duyuruldu.
YÖK'ün internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, 7 Eylül'de Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında, 2016 ÖSYS e-kayıt işlemlerinde e-devlet kapısına girip kaydını tamamlamayanlar ile üniversitelerin ön kayıt ekranlarından bilgilerini girerek kayıt olan öğrencilere ilişkin işlemlerin görüşüldüğü belirtildi.
E-kayıt işlemlerinde e-devlet kapısına girip kaydını tamamlamayanlar ile üniversitelerin ön kayıt ekranlarından bilgilerini girerek kayıt olan öğrencilerin kayıt işlemlerinin "kayıt yapılmış" olarak kabul edilmesinin uygun görüldüğü belirtilen açıklamada, öğrencilerin ilgili yükseköğretim kurumuna başvurmaları gerektiği kaydedildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.