banner

İÜ rektörlük yarışı sosyal medyada sürüyor




İstanbul Üniversitesi’nde (İÜ) rektörlük yarışında son üç güne girilirken, rektör adaylarından Prof. Dr. İbrahim Keleş, Twitter üzerinden yürüttüğü kampanya ile projelerini tüm dünyaya duyurdu.

Sosyal medyanın tanınan ismi Ferudun Özdemir öncülüğündeki  #Ekip işbirliği ile gerçekleştirilen bu kampanya ile  ( Prof.Dr.  İbrahim KELEŞ )  etiketi saat 17 Aralık 2012 saat 17:05’de hem dünya hemde Türkiye Twitter gündemine girdi. Slideshare üzerine yüklenen Prof. Dr. İbrahim Keleş’in “Düşüncelerim, Projelerim ve Hedeflerim başlıklı” dökümanı yaklaşık 4 saat Twitter’ın en çok paylaşılan döküman oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Üniversitesi Rektör Adayı ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Keleş “Değişim vaat ettiğim İÜ için, çalışma arkadaşlarımla herkesten farklı ve çok yönlü bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Aylar öncesinden adaylığımı ilk açıklayan kişi oldum; diğer rektör adaylarımız son ay ya da son haftalarda adaylıklarını ilan ettiler. Oysa ki rektörlük bir planlama ve organizasyon işidir. “Göreve gelelim, sonrasını düşünürüz.” anlayışı içinde olmadık. ‘2013-2017 Dönemi için Düşüncelerim, Projelerim ve Hedeflerim’ adlı uzun soluklu çalışmamı inceleyenler bana hak verecektir. Bu çalışma aylarca süren beyin fırtınası gruplarında, farklı kesimlerden geniş katılımla oluşturuldu.” dedi.

‘Değişime hazır mısınız?’ sloganı ve ‘Katılımcı üniversite’ hedefiyle yola çıkan Prof. Keleş, ‘2013-2017 Dönemi için Düşüncelerim, Projelerim ve Hedeflerim’ adlı çalışmasında, İÜ’nün idari personelinden akademik personeline, öğrencisinden mezununa, çalışanından emeklisine ve hatta çalışanlarının çocuklarına kadar herkesi düşündüğünü ifade etti. Mobbingle mücadele ofisi, mezun öğrencilerle nostalji yemekleri, emekli çalışanlarla özlem günleri ve çalışanların çocukları için ilköğretim ve lise projelerinin, otuz sayfalık çalışmasının satır başlarından sadece birkaçını oluşturduğunu ifade eden Prof. Keleş, bu duruşunu ‘İstanbul Üniversitesi hepimizin’ diyerek özetledi ve Türkiye ve dünya gündeminde çalışmalarını paylaşmasında Ferudun Özdemir ve #Ekip arkadaşlarının desteğinin büyük olduğunu belirtip teşekkürlerini sundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.