banner

Okan Üniversitesi burs vermeye devam ediyor




Tıp ve diş hekimliği fakültelerini kurmak için harekete geçen Okan Üniversitesi, 2013-2014 öğretim yılında da burs vermeye devam ediyor. Okan Üniversitesi'ndeki 12 bin öğrencinin yüzde 91'i farklı oranlardaki burs imkânlarından yararlanıyor.

Ar-Ge çalışmalarıyla ön plana çıkan Okan Üniversitesi, tıp ve diş hekimliği fakültesi kurmak için kolları sıvadı. Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, bu kararı Türkiye'nin sağlık alanında yaptığı yatırımlara paralel olarak verdiklerini söyledi. Okan, "Yeni bölüm ve programlarla dünya standartlarında sağlıkçılar yetiştireceğiz" dedi.

Okan Üniversitesi'ndeki 12 bin öğrencinin yüzde 91'i farklı oranlardaki burs imkânlarından yararlanıyor. Üniversite adayları YGS ve LYS'deki başarı puanlarına göre yüzde 100, yüzde 50 ve yüzde 25'lik eğitim burslarının yanı sıra yurt ve yemek gibi çeşitli desteklerden de faydalanabiliyor. Öğrenciler, aynı zamanda ilk üç tercihlerinde Okan Üniversitesi'ne yer verdikleri takdirde, yüzde 25'lik tercih bursundan da yararlanma hakkı kazanıyor. Heyet tarafından belirlenen oranlarda engelli ve sporcu bursları da veriliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.