banner

TEV’in Umut Takımı burs fonu için koştu




Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV), “Bu Adımda Umut Var” projesi kapsamında TEV Gönüllülerinden oluşan 80 kişilik Umut Takımı, 15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 37. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu’nda daha fazla burs fonu yaratabilmek için koştu.

tev maratonYarım asra yakın geçmişi ile kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV), “Bu Adımda Umut Var” projesi kapsamında başarılı gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla, bağışçılarından oluşturduğu “Umut Takımı” ile 15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 37. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu’nda yer aldı. Bu proje ile birlikte elde edilen tüm gelir burs fonu aracılığıyla öğrencilere aktarılacak.

Ülkenin geleceği olarak gördüğü gençlere daha fazla kaynak yaratılması adına her geçen gün daha fazla çalışan ve çaba sarf eden Türk Eğitim Vakfı, bugüne kadar yurt içinde yaklaşık 217 bin 500, yurt dışında ise yüksek lisans için 1.665 öğrenciye eğitim bursu sağladı.

Bu Adımda Umut Var Fonu'na online bağışta bulunarak siz de hala bir gence umut olabilirsiniz:

http://www.tev.org.tr/umuttakimi/

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.