banner

MALTA’DA DİL EĞİTİMİ ALMAK İÇİN 7 NEDEN




MALTA’DA DİL EĞİTİMİ ALMAK İÇİN 7 NEDEN

Malta’yı ziyaret etmek hep hayaliniz miydi? "EF Education First neden Malta okulunun ve Malta Adası'nın çok sevildiğini listeledi." İşte Malta’da dil eğitimi almak için 7 NEDEN;







 

 

1-VİZE ALMAK ÇOK KOLAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eğer 3 aydan daha az süre kalacaksanız ve Malta dil okulları arasından konsolosluk tarafından akredite olan bir dil okulu ayarladıysanız Schengen Vizesi alarak çok rahat bir şekilde eğitim alabilirsiniz. Hele ki yeşil pasaportunuz varsa zaten vizeye de gerek yok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EF Education First’ün St. Julian’s şehrindeki Malta dil okulu şimdiye dek Malta’dan hiç vize reddi almadı ve Malta konsolosluğu ile yakın olarak çalışmakta.

2-TÜRKİYE’YE ÇOK YAKIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul’dan uçakla yalnızca 2.5 saat uzaklıkta ve THY ile haftanın her günü uçuş var. Üstelik biletinizi önceden alırsanız çok uygun fiyatlarla harika bir Malta dil eğitimi deneyimi edinebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bunun yanında EF’in uçak bileti dahil paket programları da var. O yüzden ekonomik bir şekilde uçuşunuzu da ayarlamış olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3-İKLİMİ BİR HARİKA

Akdeniz iklimi! Bir yandan tatil yapıp bir yandan da İngilizce öğrenmek harika olmaz mı?

Kışın bile ılıman bir iklimi olduğu için Malta dil okulu deneyiminiz asla  sadece dört duvar arasında geçmez.

EF Malta okulunun öğrencisi olarak ada genelinde bir çok restaurant, cafe vb yerlerde özel indirimlere hak kazanıyorsunuz.

4-KÜLTÜRÜ BİZE ÇOK YAKIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arap, İtalyan ve Avrupa kültürlerinden oluşan bir harman aslında ama Akdeniz kanı daha ağır basıyor. O yüzden cana yakın, güleryüzlü ve yardımsever bir halkı var.

5-İNGİLİZCE YERLİLER TARAFINDAN GÜNDELİK HAYATTA DA KULLANILAN BİR DİL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzun yıllar altında kaldıkları İngiliz sömürgeciliğinin en güzel sonucu da dili gündelik hayatlarına dahil etmiş olmaları. Okullarında Maltaca ve İngilizce ana dil olarak öğretilmekte.

EF Malta’da böylece hem okuldaki Malta’lı ve İngiliz öğretmenlerle beraber hem de okul dışında sonuna kadar pratik yapabileceksiniz.

6-AVRUPA’NIN HER YERİNDEN GELEN BİRÇOK YERLİSİ VAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malta adası Avrupalı iş adamları arasında çok popüler bir yerleşim yeri. Tüm yıl boyunca adada yaşadıkları için sosyal ortamlarda mutlaka sohbet edecek ilginç insanlar bulabileceksiniz. Aşırı turistik yerler dışındaki yerleri de keşfetmeniz için EF Malta size zaten yardım edecek!

7-YAZ DÖNEMİNDE, SU SPORLARI SEVENLER İÇİN HARİKA BİR SEÇİM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avrupa’nın en iyi dalış bölgesi ödülünü alan Malta, ılık suları, çeşitli gemi ve savaş uçağı batıkları, nefes kesen doğal güzellikleriyle ve de en önemlisi Türkiye’ye nazaran daha cazip fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EF Malta öğrencisi olarak tüm su sporlarında da ekstra indirimlere sahip olacaksınız.

Eğer Malta’da dil eğitimi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.