Logo

Bakan kızından Cumhurbaşkanı’na sürpriz

Kategori: Gündem
Salı, 18 Kasım 2014 17:59 tarihinde oluşturuldu



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ankara’daki Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın bu okulda okuyan kızı Habibe Yıldız eline Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını yazarak sürpriz yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'da yapımı tamamlanan 155 eğitim tesisinin toplu açılış törenine katıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın bu okulda okuyan kızı Habibe Yıldız eline Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını yazarak sürpriz yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.