banner

Öğretmen atamalarında süreç işliyor




MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, öğretmen atamalarıyla ilgili, “30 bin öğretmen ataması ile ilgili problem yok, süreç işliyor” açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalar yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hamza Aydoğdu, 30 bin öğretmen atamasıyla ilgili bir problemin olmadığını ve sürecin işlediğini belirtti.

Aydoğdu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeler yer alıyor;

Değerli arkadaşlar; birkaç konuyu açıklamak isterim.

1- 30000 atama ile ilgili bir problem yok; süreç işliyor.

2- Lütfen ama lütfen kontenjan sormayın çünkü kadrolar çıkmadan normlar güncellenmeden size vereceğim bilgiler sağlıklı olmaz.

3- Herkese cevap veremiyorum kimse alınmasın üzülmesin; sabah 7 akşam 9 mesaisi içinde sürekli sosyal medyayı takip etmek zor oluyor; ama gönlünüz el verdikçe gelen arkadaşlarımızı kabul edip dinliyoruz; önemli konularda açıklama yapıyoruz.

4- Bakanlıkla ilgili atamalarla ilgili bir gelişme olursa mutlaka sizi bilgilendireceğiz.

5- Bu bağlamda bakanlık açıklama yapmadıkça duyduğunuz hiçbir dedikoduya itibar etmeyin lütfen.

Hepinizi saygıyla selamlıyorum; her şey yolunda ilerliyor; lütfen rahat olun; şimdi aşkla şevkle çalışma üretme zamanı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.