banner

650 bine öğrenci MEB'e başvurdu




Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmesi, akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlaması için başlatılan yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarına 634 bin 265 öğrenci başvuru yaptı.

mebMilli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB), 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında ortaokul ve lise öğrencilerinin derslerde edindikleri kazanımları pekiştirmelerine katkı sağlamak, özel ilgi ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla ücretsiz destekleme ve yetiştirme kursları yaz döneminde de sürecek.
Okulların kapanmasıyla başlatılan yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları, 10 Eylül'e kadar devam edecek.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmesi, akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlaması için başlatılan yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarına 634 bin 265 öğrenci başvuru yaptı.
Öğrencilerin 5 derse kadar tercihte bulunduğu kurslarda 80 bin 781 öğretmen görev yapacak.
Yaz dönemi kurslarında, 338 bin 228 öğrencinin tercih ettiği matematik, en çok talep edilen ders oldu


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.