Dünya, Einstein’ı zekasıyla geride bırakmayı başaran 16 yaşındaki İngiliz kızı konuşuyor
İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre Essex'de yaşayan Lauren Marble (16), üstün yeteneklilere yapılan Mensa testinde Einstein, Bill Gates ve Stephan Hawking'i geçmeyi başardı.
Dans etmeyi, saunaya girmeyi ve kuaförde vakit geçirmeyi çok sevdiğini anlatan genç kız okulunun yıldız öğrencilerinden biri. Sarışın olduğu ve modayı yakından takip ettiği için öğretmenlerinin ilk görüşte onun tembel olduğunu düşündüğünü söyleyen Lauren tüm derslerinden aldığı yüksek notlarla dikkat çekti. Taksi şoförü bir baba ve ev hanımı bir annenin kızı Marble, Cambridge Üniversitesi'nde mimarlık okumak.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.