Logo

Arel Üniversitesi öğrencileri’nden toplumsal sorumluluk projesi

Kategori: Üniversiteler
Salı, 22 May 2012 10:17 tarihinde oluşturuldu



İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk kampanyalarından biri daha hayata geçirildi. Projelendirme, planlama ve yürütme çalışmalarına kadar her aşamanın öğrencilerce yürütüldüğü kampanya ile Bahçelievler Ali Haydar Günver İlköğretim Okulu özel bir eğitim sınıfına kavuştu.

arel üniversitesi toplumsal sorumluluk projesiSosyal Sorumluluk çalışmaları ile ilgili katılımcı ve destekleyici bir duruş sergileyen İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri bu kez de Bahçelievler Ali Haydar Günver İlköğretim Okulu için kolları sıvadı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri üniversite genelinde açtıkları yardım stantları ve kermeslerden elde edilen gelirler ile Bahçelievler Ali Haydar Günver İlköğretim Okulu’na özel bir eğitim sınıfı yaptırdı. Sınıf için ihtiyaç duyulan tüm özel eğitim materyalleri ve teknik donanım üniversiteli gençler tarafından tamamlanarak İlköğretim öğrencilerinin kullanımına hazır hale getirildi.

İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan sınıfın açılışı 23 Mayıs 2012 tarihinde saat 10.00’da gerçekleşecek. Bahçelievler Kaymakamı Şevket CİNBİR, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kemal Gözükara ve İstanbul Arel Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nihat Küçüksavaş’ın katılımı ile gerçekleşecek açılış töreni ile özel eğitim sınıfı öğrencilerin kullanımına açılacak. 

Tarih: 23 Mayıs 2012

Saat: 10.00

Yer: Bahçelievler Ali Haydar Günver İlköğretim Okulu

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.