banner

İstanbul Şehir Üniversitesi burs başvuruları başladı




İstanbul Şehir Üniversitesi’de burslu okumak için kaçırılmayacak fırsat! Üniversite eğitimini neden İstanbul Şehir Üniversitesi’nde almak istediğini anlat bursu kap!

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin dördüncü kez düzenlediği ve büyük ilgi gören ‘Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı. Üniversite eğitimini ŞEHİR’den almayı çok istediğini en etkili şekilde anlatanlar bursu almaya hak kazanacak. Başvurular için son tarih ise 10 Temmuz.

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurulduğu yıldan beri sunduğu ve büyük ses getiren “Çok İstiyorum Bursu”na başvurular başladı. Çok İstiyorum Bursu kapsamında, bu yıl da ŞEHİR'li olmayı çok istediğini en iyi anlatarak rektör, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan ŞEHİR jürisini ikna eden 3 öğrenci bu çok özel bursa sahip olacak.

İlk değerlendirme Çok İstiyorum Bursu’nu kazanan öğrencilerden

Başvurular neticesinde ilk eleme daha önce Çok İstiyorum Bursu kazanan öğrenciler tarafından gerçekleştirilecek. İkinci değerlendirmeye kalan 20 başvuru arasından bursa almaya hak kazananacak 3 kişiyi ise Rektör'ün başkanlığında öğretim üyeleri ve yöneticilerden oluşan bir jüri belirleyecek.

Format kısıtlaması bulunmuyor amaç yeteneği keşfetmek

Bu bursu neden çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Şehir Üniversitesi’ni tercih ederek burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM tarafından yerleştirilen 3 öğrenci puanı ne olursa olsun tam burs almaya hak kazanacak. Format kısıtlamasının olmadığı; öğrencilerin yazı, resim, fotoğraf veya video gibi araçlarla kendini ifade edebildiği burs imkanına Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresinden 10 Temmuz 12.00'ye kadar başvurular yapabilecek.

Çok İstiyorum Bursu neleri kapsıyor?

Öğretim ücretinin tamamından muafiyet,

9 ay süreyle yemek bursu,

Kitap-Kırtasiye giderlerinde kullanılmak üzere dönem başına 500 TL (Yıllık toplam 1000 TL)

Üniversite konukevinde ücret ödemeden kalma imkânı.

Katılım koşulları ve detaylı bilgi için: www.sehir.edu.tr

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.