banner

“3 bin öğrenciye burs veriyoruz”




Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün’ü ziyaret etti. Cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi veren Tülün, 3 bin öğrenciye burs verildiğini söyledi

Burs veren kuruluşların tam listesi

Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün ve Bloomberg HT Yayın Koordinatörü Ali Çağatay’ı ziyaret ederek, Recep Altepe başkanlığında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Marmara Belediyeler Birliği tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörlüğü’nde görevine devam eden ve son olarak İlim Yayma Cemiyeti Başkanlığına getirilen Yusuf Tülün’e nezaket ziyareti gerçekleştirildi. İki dönem Sarıyer Belediye Başkanlığı da yapan Yusuf Tülün, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Birlik Yazı İşleri Müdürü Hüsnü Kılıç ve Birlik Basın-Yayın Danışmanı Fatih Sanlav’ı makamında ağırladı. Yusuf Tülün’e İlim Yayma Cemiyeti Başkanlığı görevinde başarılar dileyen Çetinkaya, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe önderliğinde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aktardı. Çetinkaya, Marmara Belediyeler Birliği olarak yapılacak çalışmalarda Yusuf Tülün’ün tecrübe ve birikimlerinden faydalanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

“YEREL İHTİYAÇLARI, YEREL İMKÂNLARLA BİRLEŞTİRİYORUZ”

İlim Yayma Cemiyeti’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yusuf Tülün de, “Ortaöğretimden ve üniversitelerden 3 bin öğrenciye burs veriyor, 10 bin öğrenciyi yurtlarımızda konaklatıyoruz. İlim Yayma Cemiyeti olarak, hayır trafiğinin kontrol merkezindeyiz. Yerel ihtiyaçları, yerel imkânlarla birleştiriyoruz. Toplam 112 şubemiz ve 76 yurdumuzun yanında 20 adet yurt inşaatımız 15 tane de devam eden projemiz var” diye konuştu.

“BİRLİK’TEN ÇOK ÖNEMLİ EĞİTİMLER ALDIK”

Sarıyer Belediye Başkanlığı yaptığı iki dönemde de MBB’den birtakım eğitimler aldıklarını hatırlatan Başkan Tülün, “Özellikle yurtdışı teknik temas, tanıtım ve inceleme programları çok yararlı oldu. Bu programlar sayesinde belediyecilik alanında, tüm dünyada neler yapıldığını takip ederken, kendi bölgemizde vatandaşlarımıza ne gibi hizmetler verebileceğimizin farklı konseptlerini de görmüş olduk. Sarıyer’de başlatılan ve Türkiye’de birçok belediyeye örnek model oluşturan Sarıyer menşeli bazı projelerin de Marmara Belediyeler Birliği’nin yurtdışı teknik temas, tanıtım ve inceleme programları ile zenginleştirildiğini hatırlatmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BLOOMBEERG HT’DE ALİ ÇAĞATAY’LA GÖRÜŞÜLDÜ

Yusuf Tülün’ün ardından Bloomberg HT Yayın Koordinatörü ve Ana Haber Sunucusu Ali Çağatay’ı ziyaret eden Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Birliğin çalışmaları ve 26 Eylül’de düzenlenecek Altın Karınca Belediyecilik Yarışması Ödül Töreni hakkında detaylı bilgi verdi. Marmara Belediyeler Birliği’nin Recep Altepe Başkanlığındaki çalışmalarını takip ettiğini ve Türk belediyecilik sisteminin daha da ilerlemesi açısından önemli bulduğunu belirten Ali Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede Marmara Belediyeler Birliği Basın-Yayın Danışmanı Fatih Sanlav da hazır bulundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.