banner

TEV’den yurtdışı yüksek lisans bursu




Türk Eğitim Vakfı (TEV), 2013-2014 öğretim yılı için yurtdışında yüksek lisans eğitimine devam edecek öğrencilere burs verecek. Burs başvuruları başladı son başvuru tarihi 29 Mart.

TEV 2013-2014 öğretim döneminde yurtdışında yüksek lisans eğitimine devam edecek öğrencilere yönelik Yurtdışı Yüksek Lisans başvurularını başlattı. Almanya ve Fransa ile işbirliği çerçevesinde yürütülecek olan burs programına başvurmak isteyen adayların başvuru belgelerini www.tev.org.tr internet sitesinden doldurarak TEV’e teslim etmeleri gerekiyor. Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) işbirliği yaparak verdiği burslara, Mühendislik Bilimi (Tüm Mühendislikler), Bilgisayar Bilimi ve Matematik, Doğa Bilimi, Ziraat ve Orman, Çevre Bilimi, Bölgesel Planlama, Sanat ve Tasarım (Mimarlık), Tıp, Halk Sağlığı, Tıbbi Mühendislik, Ekonomi ve İşletme, Sosyal ve Kültürel Çalışmalar, Eğitim Bilimleri, Alman Dili ve Edebiyatı, Psikoloji, İşbirliğini Geliştirme, Avrupa Birliği Çalışmaları ile Avrupa veya Uluslararası Hukuku dallarında eğitim almak isteyen öğrenciler başvurabilecek. TEV ile Fransa Büyükelçiliği ile ortaklaşa yürütülen master bursları yalnızca Master 2 öğrenimi için verilecek ve tüm alanları kapsayacak.  Bu burslara yönelik öğrenim dili Fransızca veya İngilizce olarak seçilebilecek. Tüm başvuru ve değerlendirme süreci ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.tev.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.