banner

Okul Trendi’nin moda koleksiyonu çok sevildi




2005 yılından bu yana başta t-shirt olmak üzere birbirinden farklı giyim ve aksesuar ürünlerinin tasarım, üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren Matrak Tekstil'in yeni markası Okul Trendi Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir ilgi gördü. Okul Trendi’nin okula özgü moda koleksiyonları da çok sevildi.

okul trendi çocuklarSouth Park, SpongeBob, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora The Explorer ve Domo gibi dünyaca ünlü karakterlerin lisanslı üreticisi olan Matrak Tekstil, bir yandan gençlerin en sevdiği markalardan olan Matrak Shop mağazalarını işletirken, diğer yandan Markafoni, Limango, Morhipo, Trendyol, Lidyana, N11, Mizu ve Gittigidiyor’un da aralarında bulunduğu onlarca alışveriş sitesinde hizmet veriyor.

Günümüzün modern eğitim kurumlarına yakışmayan gömlek, pantolon, ceket gibi demode okul kıyafetlerinin yerine alternatif tasarımlar arayan okulların imdadına Okul Trendi yetişti. T-shirt, sweatshirt ve kapüşonlu çeşitleri başta olmak üzere eşofman altı, şort, etek, pantolon, yelek, mont, çanta, cüzdan, atkı, kupa bardak ve anahtarlık gibi ürünlerle adeta okula özel bir moda koleksiyonu oluşturan Okul Trendi kısa sürede çok sevildi.

SATIŞ SONRASI HİZMETTE PROFESYONEL DESTEK VERİYOR

Rahat, kaliteli, cıvıl cıvıl ama okulların kurumsal kimliğini de hissettirecek, öğrencilerin okul dışında dahi giymek isteyeceği bu kıyafetlerden veliler de, okullar da çok memnun, çünkü giyim tarzının eğitimde motivasyon ve yüksek performans için ne kadar önemli bir araç olabileceğini eğitim camiasının içerisindeki herkes gayet iyi biliyor.

Tasarım konusunda öğrencilerin fikirlerine ekstra önem veren Okul Trendi, en kaliteli kumaşları, en iyi baskı teknolojilerini ve nakış yöntemlerini kullanıyor. Özenle hazırlanan ürünler, şık ambalajlarla birleşince ortaya mükemmel bir marka değeri çıkıyor. Okul Trendi, hazırladığı koleksiyonu okul içerisinde bir mağaza konseptine çevirip satış ve satış sonrası hizmet konusunda da profesyonel destek veriyor, dolayısıyla okullara da yeni bir gelir kapısı açılıyor.

ÖZEL GÜNLER İÇİN ÇALIŞMALAR DA YAPILIYOR

Okul Trendi sadece okul kıyafeti üretmiyor. Çözüm ortağı olduğu okullardan her yılın başında akademik takvimleriyle birlikte yıllık faaliyet planlarını alıyor ve bu planlama doğrultusunda öne çıkabilecek özel ürünlerle ilgili çalışmalar da yapıyor. Bayramlarda, kutlamalarda, törenlerde, sosyal aktivitelerde öğrencilerin, öğretmenlerin ya da yöneticilerin kurumsal kimliğini yansıtacak ürünleri en doğru zamanda etmesine olanak sağlıyor. Diğer bir deyişle Okul Trendi’nin hizmet verdiği okullar “Kapadokya gezisinde ne giysek?”, “Mezuniyet tişörtlerimiz nasıl olmalı?”, “Okul takımı eşofman için hangi rengi seçmeli?” gibi sorularla vakit kaybetmiyor, anında çözümle karşılaşıyor.

Çağı yakalamak isteyen, sürekli yenilik peşinde koşan ve rekabette geri kalmamak için gayret eden kurumların okul kıyafeti konusunda ilk tercihi bundan sonra sadece Okul Trendi olacak gibi görünüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.