banner

Ahmet Hakan ve Melih Gökçek ‘Burada Laf Çok’da canlı izleyin




Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu akşam 23.30’da CNNTürk ekranlarında Burada Laf Çok programına konuk oluyor.

Programı canlı izlemek için Tıklayın

Sosyal medyada sık sık birbirlerine sataşmalarıyla da gündeme gelen Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu akşam CNNTürk’te yayınlanan Mesut Yar’ın hazırlayıp sunduğu Burada Laf Çok’a konuk oluyorlar. Burada Laf Çok bu akşam saat 23.30’da CNNTürk’te yayınlanacak canlı izlemek için Tıklayın

Gerçek dünyada pek anlaşamayan, sanal dünyada hiç anlaşamayan ünlü ikili... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ünlü gazeteci Ahmet Hakan bir talk show'da bir araya gelir mi? Talk show Mesut Yar'ın ise gelir... Herkesin konuştuğu ikili bu kez yüz yüze konuşuyor... Mesut Yar, Melih Gökçek ve Ahmet Hakan, bu akşam 23.30'da Burada Laf Çok'ta...

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.