banner

Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Kısa Film Yarışması başvuru




Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen para ödüllü ‘Ulusal Yetişkin Öğrenenler Kısa Film Yarışması’ başvuruları başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından ‘Yetişkin Öğrenme Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘Ulusal Yetişkin Öğrenenler Kısa Film Yarışması’ başvuruları başladı. 28 Şubat’a kadar sürecek kısa film yarışması için birinciye 15 bin TL para ödülü verilecek.  Bakanlıktan yapılan açıklamada kısa film yarışmasına herkesin katılabileceği belirtilirken kısa filmler için belirlenen sürenin en az 3 dakika en fazla 12 dakika arasında olması gerektiği bildirildi. Filmlerin konusunun ise “Ahilik, çıraklık, öğrenen birey, öğrenen toplum, temel becerilerin hayattaki yeri ve önemi temaları seçildi. Başvuru detayları için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.