banner

Türkiye Münazara Ligi Şampiyonu belli oldu




Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği’nin üzenlediği 5.Türkiye Münazara Ligi Şampiyonu Özel İtalyan Lisesi oldu.

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği’nin münazara kültürünü ve eğitimini yaymak amacıyla düzenlediği 5. Türkiye Münazara Ligi final turnuvası 11 Nisan 2014 Cuma günü Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuva’da Özel İtalyan Lisesi, 5. Türkiye Münazara Ligi’nin Şampiyonu oldu.

 

 

 

Amerikan Robert Lisesi

Galatasaray Lisesi

İSTEK Özel Bilge Kağan Anadolu Lisesi

Özel Ege Lisesi İzmir

Üsküdar Amerikan Lisesi

Sanko Okulları Gaziantep

İtalyan Lisesi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi olmak üzere 8 okulumuzun katılımıyla başlayan çeyrek final sonrası yapılan yarı finalde Özel Ege Lisesi, Özel İtalyan Lisesi, İSTEK Özel Bilge Kağan Lisesi ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi karşılaştılar. Karşılaşmalar sonucu, Özel İtalyan Lisesi ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi finale çıkmaya hak kazandı.

Öğrenciler finalde “Anayasa Mahkemesi üyeleri halk tarafından seçilmelidir” konusunu tartıştılar. Finalin sonucunda Özel İtalyan Lisesi kupayı evine götürdü. Turnuva’da bireysel olarak en iyi konuşmacı Galatasaray Lisesi’nden Ozan Adıgüzel oldu.

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Genel Sekreteri Hayik Nişan, Yönetim Kurulu Üyesi Mina Akçen, Mehtap Kasapbaşoğlu, Necla Karatekin ile Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rifat SARICAOĞLU’nun katılımıyla gerçekleşen 5. TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ final turnuvasında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi, Şampiyon olan Özel İtalyan Lisesi’ni, öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

5. TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ SONUÇLARI

2014 ŞAMPİYONU                     : Özel İtalyan Lisesi

Öğrenciler: Mehmet Emir Çağlayan, Ceren Durukan, Dila Kemerli,

Can Haldenbilen, Nihat Can Doğan, Öğretmen: Şükran Çalışgan

2014 FİNALİSTİ                        : Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi

2014 EN İYİ KONUŞMACI           : Ozan Adıgüzel - Galatasaray Lisesi

2014 EN İYİ 2.KONUŞMACI        : Latif Aktaş – Galatasaray Lisesi

2014 EN İYİ 3.KONUŞMACI        : Anıl Şimşek – Galatasaray Lisesi

EN İYİ JÜRİ                              : Serdar Çapar- Boğaziçi Üniversitesi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.