banner

TÜSİAD’dan üniversitelilere yönelik ödüllü kısa film yarışması




TÜSİAD, üniversite öğrencilerine yönelik, “Kadın-Erkek Eşitliği” temalı ödüllü kısa film yarışması düzenliyor. Başvurular 14 Kasım 2014 tarihinde kadar yapılacak.  

TÜSİAD, üniversite öğrencilerine yönelik, “Kadın-Erkek Eşitliği” temalı ödüllü kısa film yarışması düzenliyor. Yarışma, genç nesillerin toplumsal zihniyet dönüşümünü hızlandırıcı gücünden hareketle, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Yarışma kapsamında “Kadın-erkek eşitliğinden ne anlıyorsunuz?”, “Kadın-erkek eşitliği nasıl olmalı?”, “Mevcut eşitsizlikler sizi ve çevrenizi nasıl etkiliyor?” gibi sorulara cevap aranıyor. Yarışmaya bireysel ya da grup olarak başvuru yapılabilecek. Dereceye girenlere her bir kategori için 7 bin 500 lira ile 3 bin lira arasında değişen para ödülü de verilecek. Başvuru hakkında detaylı bilgi için www.tusiad.org adresinden bilgi alabilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.