banner

Best FM ve İstanbul Üniversitesi’nden radyoculuk eğitimi




Best FM’in, İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile Radyoculuk Eğitimi vermek üzere başlattığı Best Akademi’de 2. Program 25 Ekim’de başlıyor.

Akademi’de bu kez; Radyo-TV-Sinema veya Radyo Programcılığı / Yayıncılığı alanında üniversite son sınıf öğrencileri/mezunları eğitim alacak.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Best FM Programcılarından;

Cem Arslan, Tufan Yakar, Yasemin Şefik, Serdar Gökalp ve Berkay Acar’ın vereceği toplam 44 saatlik eğitim sonunda başarılı olanlar, İstanbul Üniversitesi Onaylı Sertifika almaya hak kazanacak. Ayrıca başarılı bulunan bir katılımcıyı, Best FM’de program yapma şansı da bekliyor olacak.  Eğitimler; İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi ve Best FM stüdyolarında verilecek.

Sektörde 21.yılını geride bırakan ve radyo camiasının lideri olan Best FM, Best FM Akademi ile; Best FM tecrübesini yeni nesile aktarabilmeyi, sektöre nitelikli ve bilinçli personel kazandırabilmeyi hedefliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.