banner

“Çanakkale Ruhu ve Gençlik” konulu kompozisyon yarışması başvuruları




MEB, lise ve yaygın eğitim kurumları öğrencileri arasında “Çanakkale Ruhu Ve Gençlik” konulu kompozisyon yarışması düzenliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Birlik Vakfı Ve Milli Türk Talebe Birliği Federasyonu iş birliğinde lise ve yaygın eğitim kurumları öğrencileri arasında “Çanakkale Ruhu Ve Gençlik” konulu kompozisyon yarışması düzenleyecek.

Çanakkale Zaferinin 100. yılı anısına düzenlenecek “Çanakkale Ruhu Ve Gençlik” konulu kompozisyon yarışmasına lise ve yaygın eğitim kurumları öğrencileri katılabilecek. 16 Ocak’ta başlayan başvurular 13 Şubat 2015 tarihine kadar yapılabilecek. 

Yarışmada dereceye girenlere aşağıdaki ödüller verilecektir

Türkiye Birincisi: Sony Fit E Svf1532tstb Ceu Notebook

Türkiye İkincisi: Sony Fit E Svf1521sstw Ceu Notebook

Türkiye Üçüncüsü: Sony Fit E Svf1521nstb Ceu Notebook

Türkiye Dördüncüsü (Mansiyon): Nikon D3100 + 18-55mm Dx Kit Dijital Fotoğraf Makinesi , Nıkon Dslr Fotoğraf Makinesi Çantası

Türkiye Beşincisi (Mansiyon): Nikon D3100 + 18-55mm Dx Kit Dijital Fotoğraf Makinesi , Nıkon Dslr Fotoğraf Makinesi Çantası

Bölge Birincisi: APPLE ipad MD790TU/A AİR 64gb Wifi

Bölge İkincisi: APPLE ipad MD532TU/A mini 32gb Wifi

Bölge Üçüncüsü: APPLE iPad MD531TU/A mini 16GB WiFi

Bölge Dördüncüsü (Mansiyon): Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 8GB Wifi

Bölge Beşincisi (Mansiyon): Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 8GB Wifi

Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere Millî Eğitim Bakanlığı’nın belirleyeceği birer kitap hediye edilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.