banner

Okul liderleri için tasarım odaklı düşünme yoluyla sorun çözme atölyesi




Kayhan Karlı öncülüğünde Yenilikçi Öğrenme Merkezi’nde 24-25 Mart 2015 tarihleri arasında “Okul Liderleri için Tasarım Odaklı Düşünme yoluyla Sorun Çözme Atölyesi” düzenlenecek.

Kayhan Karlı öncülüğünde Yenilikçi Öğrenme Merkezi, okul liderlerinin, eğitimcilerin, okul içerisinde, her gün karşılaştıkları sorunları çözmeye yönelik yenilikçi, işbirlikçi ve sürdürülebilir çözüm geliştirebilme becerilerini arttırmaya yönelik atölye çalışması düzenliyor. “Okul Liderleri için Tasarım Odaklı Düşünme yoluyla Sorun Çözme Atölyesi” 24-25 Mart 2015 tarihleri arasında 2 gün sürecek. Atölye çalışması toplam 16 saatlik bir programdan oluşuyor.

Atölye sonunda okul liderleri;

• Okulda her gün karşılaştıkları sorunları nasıl farkedeceklerini,

• Sorunun merkezinde yer alan Kök Sorun’u bulmak için nasıl empati kuracaklarını,

• Sorundan etkilenen kişilerden (öğretmen-öğrenci-veli) nasıl bilgi alacaklarını ve bu bilgiyi nasıl değerlendireceklerini,

• Birlikte, katılımcı bir süreç içerisinde işbirliğiyle nasıl yaratıcı çözüm fikirleri ortaya çıkaracaklarını ve bu süreçte dijital araçları nasıl kullanacaklarını,

• Çözüm fikirlerini, basitçe nasıl uyarlayıp prototipleyeceklerini ve test edeceklerini öğrenebilecekler.

Bilgi ve sorularınız için: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. "> Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.