banner

Emekli Büyükelçi Onur Öymen FMV Işık Okulları’nda




FMV Işık Okulları’nın gelenekselleşen FMV Kültür Konferansları, 17 Ocak’ta Onur Öymen’i konuk edecek. Emekli büyükelçi ve milletvekili Onur Öymen, Türk dış politikasının dünü ve bügününü dinleyecilerle paylaşacak.

fmv_konferansFMV Işık Okulları’nın 2014 yılından itibaren düzenlediği ve bugüne kadar dek iş dünyasından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar bir çok önemli ismi, dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferanslarının Ocak ayı konuğu emekli büyükelçi ve milletvekili Onur Öymen olacak.
Abdi İpekçi Barış Ödülü’nün de sahibi olan Öymen, Kopenhag Büyükelçisi, Bonn Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı, NATO Daimi Temsilcisi gibi önemli görevlerde bulunmuş, 2002-2011 yılları arasında milletvekili ve siyasi parti genel başkan yardımcısı olarak TBMM’de yer almıştır.
Onur Öymen’in konuşmacı olacağı konferans, 17 Ocak Çarşama günü saat 18:00’de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
4 yıldır kesintisiz süren FMV Kültür Konferanslarına daha önce Edebiyatçı Nedim Gürsel, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Ayşe Kulin, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ersin Özince, Özden İnönü Toker, Prof. Dr. Şevket Pamuk gibi isimler konuşmacı olarak katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.