banner

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı 22-23 Mart’ta İstanbul’da




VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı yurtdışında eğitim hayallerini gerçekleştirmek, kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen gençleri yurtdışı üniversitelerle buluşturuyor. İngiltere, Amerika, Kanada ve Avrupa'nın önde gelen eğitim kurumları fuara katılıyor. 

vefVEF Yurtdışı Eğitim Fuarı 21 Mart’ta Ankara Sheraton Otel, 22-23 Mart’ta İstanbul’da CVK Park Bosphorus Otel ve 28 Mart’ta İzmir’de Ege Palace’ta gerçekleştirilecek. İngiltere, Amerika, Kanada ve Avrupa'nın önde gelen eğitim kurumları fuarda yurtdışında üniversite ve dil eğitimi almak isteyen gençlere sundukları fıstaları anlatacaklar. 

VEF - Yurtdışı Eğitim Fuarı'na Katılmanın Avantajları:
* Global Eğitim Fırsatları: İngiltere, Amerika, Kanada ve Avrupa'nın önde gelen eğitim kurumları fuara katılıyor.
* Ücretsiz Katılım: Fuar tamamen ücretsiz! Eğitim hayallerinizi keşfetmek için herhangi bir maliyet yok.
* Uzman Destek: Eğitim danışmanları ve çevirmenler, iletişiminizde size yardımcı olacak. 
* Hayalinizdeki Kampüsleri Ziyaret Edin: Dünyanın dört bir yanındaki kampüsleri VR teknolojilkeri ile ziyaret edin.
* Geleceğinizi Şekillendirin: Size uygun programları ve kariyer yollarını keşfedin. Geleceğinizi bugünden planlamaya başlayın.

Fuara katılan her öğrenci için ödüller de dağıtılacak. 5 şanslı kişiye Londra'da dil eğitimi ve konaklama, 10 kişiye ücretsiz IELTS Sınavı, 5 kişiye PTE English Sınavı ve 2 kişiye Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansı sunulacak.

Ücretsiz Kayıt Olmak İçin: hybrid.vefevents.com

Detaylı Bilgi İçin: 542 309 52 44

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.