banner

MEB’e yeni atama




Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Muhterem Kurt getirildi.

Bazı Bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.  Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Muhterem Kurt getirildi.

Muhterem Kurt kimdir?

1972 yılında Ankara'nın Nallıhan İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1993 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdi. Anadolu'nun muhtelif yerlerinde 18 yıl resmi ve özel okullarda öğretmenlik, yöneticilik yaptı.

Kamu Yönetimi ve Siyaset alanında yüksek lisansı olan Kurt, SBS sınavlarının kaldırılması, “Modüler Eğitim Sistemi” gibi eğitim alanında birçok projeye imza attı. Dershanelerin kaldırılması süreci ve Milli Eğitim Bakanlığının yeniden yapılanmasında etkin rol aldı.

MGV, Akabe Derneği, İHH, Yardımeli, Cihannüma Derneği gibi çeşitli sivil toplum örgütlerinde gönüllü üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

2012 yılından itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitim alanında danışmanlığını yapan Muhterem Kurt, evli ve dört çocuk babasıdır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.