banner

EUPS’e Katılan Okullar Tüm Öğrencilerine Yurt Dışı Üniversitelerinden %100 Kabul Sağlıyor




Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Sektöründe Bir İlke İmza Atıyor! EUPS’e katılan kurumlar, tüm öğrencilerine yurtdışı üniversitelerine %100 yerleşme garantisi sağlıyor.

EUPS NEDİR?endless_yurdisi_egitimYurt dışındaki en iyi üniversitelerin ülkemizdeki resmi temsilcileri Endless Abroad ve SI-UK Türkiye’deki eğitim kurumlarının, öğrencilerin ve ebeveynlerinin yurt dışı eğitim hakkında en doğru bilgiye ulaşmalarını hedefler. EUPS; ülkemizde bulunan eğitim kurumlarına öğrencilerinin sınava girmeden yurt dışında bulunan en prestijli üniversitelerden %100 kabul almasını sağlar. Kurumlar, EUPS akreditasyonu aracılığıyla Birleşik Krallık başta olmak üzere dünya genelinde 500’den fazla üniversite ile uluslararası iş birliği sağlamış olur.

Siz de EUPS ile öğrencilerinize eğitim kalitesi yüksek, Nobel ödüllü akademisyenleri olan, son teknoloji laboratuvar ve altyapıya sahip üniversitelerde eğitim alma fırsatını sunabilirsiniz.

gokmen_ozdemiEN ÖNEMLİSİ SINAVA DEĞİL, ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANMAK
Endless Abroad Kurucusu Gökmen Özdemir, EUPS’in kurumlara ve öğrencilere sunduğu avantajlardan bazılarını şöyle açıkladı: “Her şeyden önce EUPS’e katılan kurumlar, öğrencilerine vereceğimiz danışmanlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Geleceğimizi şekillendirecek olan bugünün öğrencilerine, eğitim ile ilgili birçok alternatifi sunmamız gerekiyor. Öğrencilerin kendini geliştirmeleri, yetenek ve becerilerine uygun bir bölümde okumaları ve en önemlisi sınava değil, üniversiteye hazırlanmaları konusunda onlara bir yol haritası oluşturmamız lazım. Kurumların, öğrencilerin ve ailelerinin Türkiye’deki üniversiteler kadar, yurt dışında bulunan üniversite seçenekleri ve imkanlarından haberdar olmaları gerekiyor.

Öğrencilerin daha verimli ve etkili bir akademik hayat yaşamaları konusundaki bilinç her geçen gün artıyor. Öğrenciler yurt dışında prestijli üniversitelerde ülkemize göre daha kısa sürede eğitim hayatını tamamlama şansına sahip, tabii bunun yanında çok kültürlü bir ortamda hayatını devam ettirirken farklı diller öğrenme, yeni kültürler tanıma ve dünya vatandaşı olma fırsatını da yakalıyorlar.

Eğitim kurumları en iyi eğitimi vermenin yanı sıra öğrencilerini ve velilerini birçok avantaj ile buluşturmak istiyor. EUPS’in eğitim kurumlarına büyük katkıları var. Biz EUPS akreditasyonu ile ülkemizde bulunan eğitim kurumlarına, öğrencilerine yurt dışı eğitim konusunda birçok imkân sunmalarını sağlıyoruz. Her şeyden önce 500’den fazla üniversite ile kurumsal olarak iş birlikleri kurmaları ve kurum içi uluslararası ofis çalışmalarının yürütülmesine yardımcı oluyoruz.
EUPS okullara öğrencilerini sınava değil, yurt dışında bir üniversiteye hazırlayan müfredatla birlikte, uluslararası dersler sunmasına olanak sağlıyor. Yine kurumun eğitmenlerini de EUPS Teacher eğitimi ile akredite edip, tıpkı Türkiye’deki okullar hakkındaki bilgiler gibi, yurt dışındaki okullar ve programlar hakkında da bilgi edinmelerini ve aynı zamanda sertifika edinmelerini sağlıyor.
EUPS kurumların sadece son sınıf öğrencilerine değil, lise sürecinde dahi yardımcı olmaktadır. Geleceğimizi aydınlatacak olan gençlerin akademik hayatlarına başlamadan önce, yetenek sınavları ile doğru belirlenmiş bir akademik kariyer planını ortaya çıkartmak adına profesyonel ekibimiz ücretsiz bir şekilde koçluk hizmeti veriyor. Kurumlarla yaptığımız iş birlikleri çerçevesinde öğrencilere sunacağımız seçenekler birlikte belirlenirken, öğrencilerin geleceğine artı değer katacak ve onları geliştirecek tüm süreçlerde birlikte hareket ediyoruz.”

EUPS AKREDİTASYONU İLE:
* Prestijli Üniversiteler ile Kurumsal İş Birlikleri Kurun
* Velilerinize Sunduğunuz Hizmet Kalemlerini Artırın
* Yurt Dışında Dilediğiniz Şehre, Özel Gruplarla Akademik Geziler Düzenleyin
* Yurt Dışındaki Üniversiteleri Yerinde İnceleyin
* Okulunuzu ve Kampüsünüzü Yurt Dışında Tanıtın
* Dünya Vatandaşı Öğrenciler Yetiştirin
* Etkinliklerle Eğitmenlerinize ve Öğrencilerinize Global Network Kazandırın
* Yurt Dışındaki Üniversitelerden Kurumunuza Özel Öncelikli Burs İmkanını Yakalayın
* Ücretsiz EUPS Yetenek Testleriyle Öğrencilerinizin Akademik Kariyerini Planlayın
* Yurt Dışı Eğitim Seminerleri ve Etkinliklerinden Faydalanın
* Küçülen Dünyada Eğitim Alanında Global Paydaşlarınız ile Fark Yaratın

TÜRKİYE’DEKİ OKULLAR İÇİN EUPS AKREDİTASYON SÜRECİ
Endless Abroad ve SI-UK bünyesinde 2023 yılında başlayan EUPS projesi günden güne büyümekte ulusal ve uluslararası partnerlerinin sayısını artırmaktadır. Özel imkanlar sunulan bu projeye dahil olmak isteyen okullarımızın başvuruları alındıktan sonra değerlendirme aşaması başlar. EUPS yetkililerinin değerlendirmesiyle okullar ile bir görüşöme takvimi oluşturulur. Okulların ve öğrencilerin profil analizlerinin ardından süreçler onaylanarak resmi bir anlaşma yapılır. Anlaşmanın ardından, akredite edilen okul ile EUPS’in sunduğu bütün imkanlar ile alakalı bilgilendirme toplantıları yapılır, yöneticiler ve eğitmenlerin yurt dışında bulunan partnerlerimiz ile bağlantıları sağlanır. Kurumların belirlediği takvime göre, eğitmenlerinin EUPS Teacher sertifikası alması, öğrencilerinin ücretsiz yetenek testlerine girmesi ve genel anlamda diğer hizmet kalemleriyle alakalı süreçler planlanır. Siz de EUPS akreditasyonu için Türkiye’nin en büyük yurt dışı eğitim ve danışmanlık firması olan Endless Abroad’un websitesinden başvuru yapabilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.