banner

2013 SBS başvuruları için son hafta




2013 SBS ve PYBS başvuruları için son gün 22 Mart Cuma

2013’te son kez yapılması planlanan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) başvuruları için son haftaya giriliyor. Başvuru yapacak adayların e-okul sistemindeki bilgilerini güncellemesi ve SBS Kılavuzu’ndaki yönergeye göre başvurularını tamamlaması gerekiyor. SBS Başvuru Kılavuzu için Tıklayın

2013 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi başvuruları 4 Mart 2013 tarihinde başladı. Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Başvuru Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın  http://www.meb.gov.tr internet adresinden erişime açıldı. SBS başvuruları 22 Mart Cuma günü sona erecek.

SBS başvuruları hakkında detaylı bilgi için Tıklayın

Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı (PYBS) başvuruları ise 11 Mart 2013 tarihinde başladı. PYBS'ye başvuru yapmak isteyen adaylar için de son gün 22 Mart Cuma.

2013 PYBS Başvuru Kılavuzu için Tıklayın


 

  


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.