banner

Profesör öyle bir soruda elendi ki…




Kim Milyoner Olmak İster’e katılan profesör, 'Bir trilyonda kaç adet sıfır vardır' sorusuna doğru cevap veremeyerek 3. soruda elendi.

"Kim Milyoner Olmak İster"de yarışan Profesör Doktor Hüseyin Eray Bulut, hiç beklenmedik bir soruda elenerek herkesi şaşırttı. Cumhuriyet Üniversitesi Histoloji ve Embriyoloji Bölümü'nde Profesör Doktor olan Hüseyin Eray Bulut, 125 bin TL kazanmak amacıyla geldiği yarışmada 3. soruda elendi. Karşısına çıkan 'Bir trilyonda kaç adet sıfır vardır' sorusu karşısında zorlanan yarışmacı, doğru yanıt olan '12' yerine '9' cevabını vererek elendi. Prof. Dr. Bulut, yarışmadan 1000 TL'lik ödülle ayrıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.