banner

İstanbul Üniversitesi'nde kavga çıktı




İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Hukuk Fakültesi'nde başlayan kavga, okulun koridorlarında devam etti. Tekme, tokat ve sopalarla birbirine giren öğrencileri kampüs içine giren polis ayırdı. Kavgada ilk belirlemelere göre 6 öğrenci yaralandı.

Haberin videosu için tıklayın

üniversitede kavga çıktı

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada çok sayıda üniversite öğrencisi yaralandı. Birbirlerine sopalarla saldıran grubun kavgası diğer öğrenciler tarafından cep telefonlarıyla saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde karşıt görüşlü 2 öğrenci grubu arasında kavga çıktı. Karşıt görüşlü öğrenciler yere düşmelerine rağmen, sopa ve tekmelerle birbirlerine öldüresiye vurdu. Kavga sırasında ilk önce özel güvenlik görevlileri kavgaya müdahale etmek istedi, ancak başarılı olamadı.

Daha sonra kavgaya müdahale etmek üzere üniversiteye giren çevik kuvvet polisleri ile öğrenciler arasındaki kovalamacada amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Polislerin müdahalesiyle birbirlerinden ayrılan öğrencilerden 10 kişi yaralandı. Olayla ilgili çok sayıda öğrenci gözaltına alınarak Beyazıt Karakolu'na götürülürken, yaralı öğrenciler de üniversiteye gelen ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olayın ardından üniversitenin çevresinde çok sayıda çevik kuvvet ve önleyici hizmet polisinin geniş güvenlik önlemleri aldığı da görüldü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.