banner

Üniversite öğrencilerine staj ve iş imkanı




Fatih Üniversitesi Mezunlar ve Kariyer Merkezi bu yıl 12. si düzenlenen ‘Kariyer ve Sektör Fuarı’nda öğrenci ile şirketleri buluşturuyor. 20-21 Mart 2012 tarihleri arasında Fatih Üniversitesi’nin Büyükçekmece kampüsünde düzenlenecek fuarda 30 farklı marka da bir araya gelecek.

Kariyer ve Sektör Fuarı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın

Öğrencilere staj ve iş imkanıFatih Üniversitesi Mezunlar ve Kariyer Merkezi, öğrencilerin iş yaşamını tanımalarını sağlamak ve iş yaşamına geçiş süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla farklı iş kollarından lider şirketlerin bir araya getirildiği bir Kariyer Fuarı düzenliyor. Fuara katılan firmalar bir yandan öğrenci profilini yakından tanıma fırsatı yakalarken, diğer yandan ise staj ve işe alım süreçleri ile ilgili bilgileri öğrencilerle paylaşıyor. Fuarda, şirketlerle öğrenciler buluşturularak etkili iletişim içinde olmaları hedefleniyor.

Türk Telekom sponsorluğunda gerçekleşecek

Türk Telekom Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen Kariyer ve Sektör Fuarının önemine değinen Mezunlar ve Kariyer Merkezi Koordinatörü Abdülkadir Şengül; “Öğrencilerin mezuniyetten sonraki hedefleri için şimdiden zaman ve fırsat planlaması yapmaları gerekiyor. Bu fuar, Türkiye’nin büyük şirketleri ile öğrencileri buluşturacak. Böylelikle öğrenciler kendi kariyer planlamalarını okulları bitmeden yapabilme şansına sahip olacaklardır.” dedi.

İshak Alaton ve Kenan Işık da fuara katılıyor

Fuar her yıl mesleğinde başarılı birçok kişiyi de katılımcılarla buluşturuyor. 12.’si düzenlenen Kariyer ve Sektör Fuarı’nın bu yılki konukları ise başarılı işlere imza atan sanatçı Kenan Işık ve iş adamı İshak Alaton olacak. İshak Alaton 20 Mart Salı günü 11.00’da, Kenan Işık ise 22 Mart Perşembe günü 14.00’da meslek yaşamlarında edindikleri deneyimleri ve mesleki başarının sırlarını öğrencilerle paylaşacak.

Firmaların üst düzey yöneticileri ve alanında uzman konuşmacıların da seminerler verecekleri fuarda öğrenciler; staj, yarı ve tam zamanlı iş olanakları konusunda da firmalar ile birebir iletişime geçmelerini sağlanacak.

Fuar uluslararası çalışma fırsatları sunuyor

Uluslararası iş imkânları ve eğitimler hakkında öğrencileri katılımcı  firmalarla buluşturacak olan fuar, Fatih Üniversitesi öğrencilerine ve misafir öğrencilere kişisel gelişimleriyle ilgili konularda daha bilinçli hareket etmelerine de katkıda bulunacak. Fuarda 20-29 Mart tarihleri arasında iş dünyasının önemli isimleriyle de söyleşiler yapılacak.

Fuar, 20-21 Mart 2012 tarihlerinde sabah 09.30 ile 16.00 saatleri arasında gezilebilecek. Detaylı bilgi için: http://kariyer.fatih.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.