banner

Mustafa Sarıgül Arel Üniversitesi öğrencileriyle buluşuyor




Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 22 Mart 2012 Perşembe günü İstanbul Arel Üniversitesi Konferans Salonu’nda Siyaset Bilimi ve Yerel Yönetimler konulu konferans verecek.

Mustafa Sarıgöl Arel Üniversitesi öğrencileriyle buluşuyorİstanbul Arel Üniversitesi, 3 dönemdir Şişli’de başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ağırlıyor. Belediye Başkanı Sarıgül, Perşembe günü saat 14.00’da “Siyaset Bilimi ve Yerel Yönetimler” konulu bir konferans verecek. İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olan Şişli’de başarılı çalışmalar yapan Mustafa Sarıgül, Yerel Yönetimler ve Siyaset konusundaki tecrübelerini ve gelecekle ilgili planlarını İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri ile paylaşacak.

Tarih: 22 Mart 2012 / Perşembe

Saat:   14.00

Yer:    İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi Konferans Salonu

İstanbul Arel Üniversitesi Basın, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı

Tel: (0212) 860 04 80 / 1066 -1065

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.